VALI KIZILKAYA, KADIN PERSONELLE BIR ARAYA GELDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle valilik bünyesinde görevli kadın personelle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Mart 2022 Salı 16:26
51 Okunma
VALI KIZILKAYA, KADIN PERSONELLE BIR ARAYA GELDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle valilik bünyesinde görevli kadın personelle bir araya geldi.


Valilik toplantı salonunda kadınlara karanfil takdim eden Vali Kızılkaya, kadının iş hayatındaki artan önemine ve toplumdaki yerine dikkat çekti.

Medeniyetin ve toplumun en kıymetli parçasının hiç şüphesiz kadınlar olduğunu belirten Kızılkaya, "Hayatın her alanına etki ederek güzelleştiren kadınların emeklerinin yadsınamaz bir değerdir.

Sevgi, merhamet, şefkat gibi en güzel insani hasletlerin örneği olan kadınlar hayatımızın ilham kaynağıdır. Başta kadim Anadolu'muzun fedakar kadınları olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle