VALİ AYGÖL MÜJDELİ HABERİ VERDİ!

Bilecik Valisi Şefik Aygöl BİL-EN Programı kapsamında merkez ilçe Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek velileri kırmadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Ocak 2024 Cumartesi 10:55
275 Okunma
VALİ AYGÖL MÜJDELİ HABERİ VERDİ!

Bilecik Valisi Şefik Aygöl BİL-EN Programı kapsamında merkez ilçe Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek velileri kırmadı.


 

Daha önce okul velilerinin, ‘’Okulumuz şehir merkezinde değil, ayrıca küçük bir okuluz, vali bey bize zor gelir’’ dediklerini öğrenen Vali Aygöl, bir sürpriz yaparak Mehmet Akif Ersoy okuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde öğrencilerin ve okul velilerinin ilgisiyle karşılaşan Vali Aygöl, “Uzak-yakın ya da kenar-merkez anlayışı gütmeden her okulumuzu ziyaret etmek istiyoruz” dedi. Okullarında yerli otomobil TOGG’u görmek isteyen çocuklara bir de söz veren Vali Şefik Aygöl, bu müjdesiyle öğrencileri sevindirdi.


 

Okuldaki kitap okuma etkinliğine de katılan Vali Aygöl ardından velilerle bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Ayrıca öğretmenler odası buluşmasında okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Vali Aygöl, kendilerini daima desteklediklerini söyledi ve çalışmalarında başarılar dileyerek okul programını tamamladı.


Vali Aygöl’ün ziyaretinin sonunda kendisine sarılan ve okuldan ayrılmasını istemeyen bir öğrenciyi “O halde ben seni valiliğe götüreyim” diyerek kucağına alması, ziyaretteki tebessüm ettiren anlardan biri oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle