SIRAYA GEÇTİ YEMEĞİNİ KENDİ ALDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte, üniversiteli gençlerin kaldığı Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Nisan 2022 Cumartesi 11:48
318 Okunma
SIRAYA GEÇTİ YEMEĞİNİ KENDİ ALDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte, üniversiteli gençlerin kaldığı Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.


Vali Dr. Kızılkaya Ramazan ayının 6’ncı gününde iftarını öğrencilerle birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda yaptı.

Yurt yemekhanesinde öğrencilerle beraber sıraya girip yemeğini alan Vali Kızılkaya iftarını da gençlerle birlikte aynı masada açtı. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek, sohbet eden Vali Kızılkaya, iftar sonrası öğrencilerle birlikte çay içti.

Öğrencilerin sorunları ve taleplerini dinleyen Kızılkaya, sorunların çözümü noktasında ilgili amirlere talimatlarını verdi.
Vali Kızılkaya’ya ziyaretlerinde Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’de eşlik etti.

Son Güncelleme: 09.04.2022 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle