KARAVANCILARI ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Pelitözü Gölpark’ta turizm konusunda güçlendirme çalışmalarının başlayacağını belirtti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Mart 2024 Çarşamba 11:24
209 Okunma
KARAVANCILARI ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Pelitözü Gölpark’ta turizm konusunda güçlendirme çalışmalarının başlayacağını belirtti.


 

Vali Şefik Aygöl, Bilecik Pelitözü’nde bulunan Gölpark’ta değerlendirmelerde bulundu. Göl etrafında gezerek hem halkla görüştü hem de yapılacak çalışmaları paylaştı.

Vali Aygöl, böylesine değerli bir alanın turizm açısından güçlenmesi için çalıştıklarını belirterek, "İlimizin önemli turizm destinasyonlarından Pelitözü Gölpark daha iyi bir şekilde daha fazla imkan ile halka sunulacak. Gölpark’ta yapılan çalışmalarda halkımızın isteğine göre ve buranın doğal yapısını bozmadan daha iyi bir alan olması için çalışacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kampçı 2024-03-07 10:43:42

Maalesef pelitözü karavan bölümündeki karavanlar ve derken orayı ele geçirmiş durumda. sürekli karavanları oraya park edip tüm sene bırakıyorlar. Bir yazlık gibi kullanıyorlar. Tabağını çanağını karavanda bırakıp haftasonu pikniğe gidiyorlar. buranın tek elden çıkıp ücretli olması ve tekrar tekrar aynı kişilerin burada konaklayamaması gerekir. dışarıdan gelen karavancılar yol kenarından durmak zorunda kalıyor burayı zapt etmiş insanlar yüzünden.

banner22

resim yükleresim yükle