DEPREME UYGUN OLMAYAN OKULLAR NE OLACAK

Bilecik’te Eğitim Yatırımları Değerlendirme toplantısı yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Mayıs 2023 Cuma 12:09
48 Okunma
DEPREME UYGUN OLMAYAN OKULLAR NE OLACAK

Bilecik’te Eğitim Yatırımları Değerlendirme toplantısı yapıldı.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda il genelinde devam eden eğitim yatırımları değerlendirildi. Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve İl Milli eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol’un eşlik ettiği Vali Kızılkaya toplantı sonrası yaptığı bilgilendirmede, “Devam eden eğitim yatırımlarını değerlendiriyoruz. Bu çerçevede; 1 okul tamamlandı, 8 okulun yapımı devam ediyor, 1 okul ihale aşamasında, 2 okul proje aşamasında. Projeler tamamlandığında 12 yeni ve modern eğitim yuvasını şehrimize kazandıracağız” dedi.

Öte yandan 1999 yılından önce yapılan Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin depreme uygun olmadığı raporu çıkmıştı. Bu okullarda güçlendirme çalışmaları halen başlamazken, sadece  Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin pansiyon kısmına güçlendirme yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle