BÖYLE YATIRIM GÖRÜLMEDİ

Bilecik İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Aralık 2022 Cuma 12:43
1151 Okunma
BÖYLE YATIRIM GÖRÜLMEDİ

 Bilecik İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.


 

Bilecik İl Özel İdaresi kış öncesi çalışmalarına hız verdi. Yaz aylarında alt yapı çalışmalarına hız veren ekipler kış öncesi de alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama sürüyor. 

Bilecik’in Tozman köy yolu üzerinde plent miks temel (PMT) serim çalışmasını tamamlayan Bilecik İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarına başladı. 5 bin 200 metrelik köy yolunda 6 bin 500 ton asfalt kullanılarak bitümlü sıcak asfalt kaplama yapılacak olup vatandaşların hizmetine sunulacak.


 

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, “Tozman Köyü yolumuzun asfalt öncesi PMT serim çalışmalarımızın sonuna geldik. Önemli bir yolumuz ve kısa sürede de asfalt çalışmamız sona erecek. Çalışmalarımız sonrası vatandaşlarımızın yolculuk konforu artacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-12-02 19:36:10

Bizim yollar ne zaman asfalt yapılacak yazın tozdan kışın çamurdan geçilemiyor bu yol bahçelievler evler pelitözü yolu ne hikmetse Bilecik belediyesinde başkanlık yapanlar kandi sokaklarına ve kendi mahallerine yeterince yolları yapıldı

banner22

resim yükleresim yükle