BARINMA KRİZİ VAR MI?

Bilecik Vali Yardımcısı Akgün Corav, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarının karşılanması konularının görüşüldüğü toplantıya video konferans sistemi üzerinden katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Ağustos 2022 Pazartesi 11:57
197 Okunma
BARINMA KRİZİ VAR MI?
banner15
banner18

Bilecik Vali Yardımcısı Akgün Corav, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarının karşılanması konularının görüşüldüğü toplantıya video konferans sistemi üzerinden katıldı.


 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, valiler ve gençlik ve spor il müdürleri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Üniversite yerleştirme sonuçlarının kısa süre sonra açıklanacak olması sebebi ile birlikte barınma problemleri için toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal katılım sağladı. Bilecik’te üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 08.08.2022 12:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBarınma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle