BİLECİK BELEDİYESPOR'A İKİNCİLİK ŞANSI GELDİ

TBF bir açıklama yaparak TBL ve TB2L'den çekilen ve çekilecek olan takımların yerine kriterleri uyanların alınacağını duyurdu.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:55
1507 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR'A İKİNCİLİK ŞANSI GELDİ

    TBF bir açıklama yaparak TBL ve TB2L'den çekilen ve çekilecek olan takımların yerine kriterleri uyanların alınacağını duyurdu. 

 

 

      TBL'de Melikşah Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi büyük olasılıkla lige girmeyecek, Pertevniyal ise destek bulabildiği taktirde katılacak. TB2L'den ise Konya Selçuklu Belediye ve İstanbul DSİ katılmama kararı aldı.

 

 

    TBF'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

 

     "TBL ve TB2L'de bu sezon liglere katılım göstermeyecek takımların bulunması nedeniyle, yerlerine başvuru yapmak isteyenler, söz konusu lige teminen Yarışma Yönergesi’nin 14.5 maddesi çerçevesinde ve yönergede yazılı kriterler esas alınmak suretiyle TBF Yönetim Kurulu kararıyla lige davet edilecektir."

Konu hakkında görüşlerimiz aldığımız Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, Konya Selçuklu Belediye ve İstanbul DSİ’nin TB2L’e katılmama kararı aldığını anlatarak, “Bu iki takım yerine bizim de bulunduğumuz Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nden takım alacaklar. Bu takımların 29 Temmuz günü mesai bitimine kadar yazılı başvuru ve ekli evrakları TBF teslim etmemiz gerekiyor. Bu konuyu başkanımız Selim Yağcı ile konuşarak bir karara bağlayacağız, başvuru sürecini” dedi.

Son Güncelleme: 23.07.2016 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle