BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜNDE ŞOK AYRILIK

Türkiye Basketbol 2. Lig'de (TB2L) Bilecik'i temsil eden Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübünde şok bir ayrılık yaşandı.

11 Kasım 2016 Cuma 06:34
2419 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜNDE ŞOK AYRILIK

  Türkiye Basketbol 2. Lig'de (TB2L) Bilecik'i temsil eden Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübünde şok bir ayrılık yaşandı.





TB2L B Grubunda yer alan ve oynadığı 3 maçı da kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, oyuncusu olan Burak Burhan yollarını ayırdı. Oynadığı 2 maçta 24 dakika oyunda kalan Burak Burhan, sadece 2 sayı kaydetti. Burak Burhan'ın, Basketbol Bölgesel Lig temsilcilerinden Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile anlaştığı öğrenildi.

 

 

 Öte yandan Elvan Iljazi'nin de bir kulüp bulunduğu taktirde yolların ayrılacağı iddia edilirken, 2 oyuncunun yerine iyi bir oyuncu alınacağı öğrenildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 11.11.2016 06:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle