ZABITA EKIPLERI STOKÇULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

- Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yağ stokçuluğuna karşı denetim yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2022 Pazartesi 14:30
135 Okunma
ZABITA EKIPLERI STOKÇULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yağ stokçuluğuna karşı denetim yaptı.


Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle yağa zam olacağı söylentileri sonrasında Bilecik’te marketlerde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu gözlendi. Oluşan yoğunluğa karşı bazı market ve zincir marketlerin yağ stokladığı yönünde ihbarlar ve şikâyetleri değerlendiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Ekipler, kent genelinde marketlere giderek sıvı yağ başta olmak üzere temel tüketim ürünlerinde stokçuluğa karşı market ve depolarda denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde ürünlerin etiket fiyatları ile kasa fiyatları incelendi. Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle yağa zam olacağı söylentileri sebebiyle vatandaşların yoğunluk oluşturduğu gözlenirken, bazı rafların ise boşaltıldığı görüldü.


Denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Sali Yılmaz, yetkilileri stokçuluğa ve fırsatçılığa göz açtırmayacaklarını, vatandaşların böyle bir duruma tanık olmaları halinde 153 Alo Zabıta Hattı’na ya da Bilecik Belediyesi Güzel Masa Whatsapp Hattı’na ulaşarak konuyu bildirmelerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle