TRAFİĞE AÇILDI AMA TOZU TOPRAĞI NE OLACAK?

Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde devam eden kanalizasyon ve altyapı çalışması nedeniyle ağır araçlara kapalı olan Atatürk Bulvarı istikameti trafiğe açıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Ağustos 2022 Salı 12:38
707 Okunma
TRAFİĞE AÇILDI AMA TOZU TOPRAĞI NE OLACAK?

Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde devam eden kanalizasyon ve altyapı çalışması nedeniyle ağır araçlara kapalı olan Atatürk Bulvarı istikameti trafiğe açıldı.


Bir ay devam etmesi planlanan ve ağır araçlara kapalı, diğer araçların da kontrollü olarak kullandığı çalışmalar 13 gün sonrasında tamamlanarak trafik akışı sağlandı.

Belediye Başkanlığından verilen bilgiye göre altyapı çalışması tamamlanan alanda daha sonra asfaltlama çalışması yapılarak yol trafiğe tamamen açılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2022-08-23 13:31:57

Başkan v. bir haftadır şehir dışında tatilde. Yerine vekalet de bırakmamış. Şezlongdan talimatları verir yaptırır

Avatar
Ali 2022-08-23 15:52:43

Yol biraz çalışır,zemin oturur sonra asfaltlama yapılır bunu bilmeyen var mı acaba.

Avatar
Mühendis 2022-08-23 17:57:31

Yolun oturması beklenmez. Kademeli sıkıştırma yaparsın, duruma göre kompatör duruma göre silindir ile, dökersin asfaltı geçersin. İş bilmeyen yağmurda çamurda bekler otursun diye. Lavantalar ile asfalt yapar dökersiniz artık

Avatar
İsci 2022-08-24 14:29:38

Keşke yapmasalardi da o yağmur ve sel sularında bogulsaydiniz. Eleştirecegiz diye saçma saçma yorum. 20 senedir aklınız nerdeydi çok biliyorsunuz madem. Utamada yok sizde

banner22

resim yükleresim yükle