MİNNOŞ'UN DİĞER KEDİLERDEN FARKI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gebe olduğu tespit edilen kedi, sezaryen ile doğum yaptırıldı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
11 Nisan 2022 Pazartesi 11:51
238 Okunma
MİNNOŞ'UN DİĞER  KEDİLERDEN  FARKI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gebe olduğu tespit edilen kedi, sezaryen ile doğum yaptırıldı. 

  Söğüt Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden getirilen kedi, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına alındı ve sezaryen ile doğum yaptırıldı. Yapılan müdahale ve tedavi hakkında bilgi veren Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, "Tedavi ve rehabilitasyon merkezimize getirilen kedinin gebe olduğunu tespit ettik ve müdahalede bulunduk. Sezaryen ile 3 minik yavrunun doğumunu gerçekleştirdik. Kedi ve yavrularının durumu gayet iyi. İyileşene kadar misafir ettik ve geldiği yere tekrar teslim ettik" İfadelerini kullandı.

  Veteriner İşleri Müdürü Avcı, can dostları sokak hayvanlarına, imkanları ölçüsünde en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini bilgisini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çok Bilmiş 2022-04-12 11:00:02

teşekkür ederiz tüm hayvan severler adına

banner22

resim yükleresim yükle