KENTSEL DÖNÜŞÜM OLMAYACAK

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentsel dönüşüm projeleri hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı.

03 Mart 2014 Pazartesi 13:24
1607 Okunma
KENTSEL DÖNÜŞÜM OLMAYACAK

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentsel dönüşüm projeleri hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı.  

  Yağcı, düzenlediği basın toplantısında kentsel dönüşüm projelerinin uygulanması için gerekli olan imzanın gerçekleşmediğini belirterek, konunun Belediye Meclis gündeminde görüşülerek iptal edileceğini söyledi.

  Başkan Yağcı, Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerinde var olan birtakım sıkıntılardan dolayı kentsel dönüşüm projesini gerekli gördüklerini belirtti. Yağcı, "Bu sıkıntıları giderecek bir proje hazırladık. Bu projenin siyasi bir proje değil. Tamamen bu iki mahallemizin faydasına olacak, oraların imarı ve ihyası noktasında faydalı olacağını birçok kez belirttik. İnsanımızın bugünü ve geleceği ile ilgili bir çalışma olduğunu ifade etmiştik. Hiçbir siyasi mülahazanın içinde olmadığı bir çalışma olduğunu belirtmiştik ancak seçim sürecine denk gelmesiyle maalesef siyasi manipülasyon aracı olarak kullanılma durumunda kaldı. Belediye Meclisi'nde birlikte oy birliğiyle karar verdiğimiz ve çoğu arkadaşımızın da olması gerektiğini düşündüğü projenin süreç içerisinde desteklemediğini görmemiz bizleri üzdü. Bilecik Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüme ilişkin dün ne dediyse bugün tüm çıplaklığıyla aynısını söylüyoruz. Bazı arkadaşlarımız, bizim kentsel dönüşüm hakkındaki kararımızı bir U dönüşü olarak yorumlamışlar. Biz gerçekten halkımıza söz vermediğimiz hiçbir şeyi yapmayız. Vatandaşlarımızın istemediği hiçbir projeyi uygulamayacağız" dedi.

Son Güncelleme: 03.03.2014 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle