“ÇOCUKLAR OKULA ANNELER SPORA” ETKİNLİĞİNE KADINLAR AKIN ETTİ

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan “Çocuklar Okula Anneler Spora” etkinliği kapsamında bu kez Bilecik Bahçelievler Mahallesi sakinleri spor merkezlerine akın etti.  

13 Mart 2019 Çarşamba 13:28
157 Okunma
“ÇOCUKLAR OKULA ANNELER SPORA” ETKİNLİĞİNE KADINLAR AKIN ETTİ

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan “Çocuklar Okula Anneler Spora” etkinliği kapsamında bu kez Bilecik Bahçelievler Mahallesi sakinleri spor merkezlerine akın etti.  


  Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde 4 mahalleye yapılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’nde Bilecikli kadınlar uzman personelle ücretsiz olarak spor yapıp, sağlıklı kalıyorlar. Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Çocuklar Okula Anneler Spora" projesi kapsamında annelere dengeli beslenmek, spor yapma ve sağlıklı kalmanın yolları hakkında bilgi veriliyor.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Spor Eğitmeni İlker Çınar, Bilecik Belediyesi tarafından 4 mahallede süren etkinliğin devam ettiğini belirterek, ‘’Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Çalışmamız kapsamında anneler çocuklarını okullarına bıraktıktan sonra Kadın Spor Yaşam Merkezlerimize gelerek spor yapıyorlar.

Böylece hem zamanlarını verimli geçirmiş oluyorlar, hem de spor yapmış oluyorlar. Aynı zamanda çalışmanın bir parçası olan çocuklarda da spor yapma bilinci oluşuyor. Bu hafta Bahçelievler Mahallemizde bu etkinliği yaptık. Önümüzdeki salı günü ise Beşiktaş Mahallemizde olacağız” ifadelerini kullandı. 


  Spor Eğitmeni Çınar, Mart ayında gerçekleştirilecek son iki etkinliğin ise, 19 Mart’ta Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezinde ve 26 Mart tarihinde ise TOKİ Kadın ve Spor Yaşam Merkezinde gerçekleştirileceğinin kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle