ÇOCUKLAR AFACANLAR İŞ BAŞINDA ADLI OYUNDA BULUŞTU

Bilecikli çocuklar Afacanlar İş Başında adlı oyun ile buluştu.

13 Mart 2017 Pazartesi 15:49
616 Okunma
ÇOCUKLAR AFACANLAR İŞ BAŞINDA ADLI OYUNDA BULUŞTU

    Bilecikli çocuklar Afacanlar İş Başında adlı oyun ile buluştu.  

 

 

    Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında çocuklar, Mart ayında da birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam ediyor. Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde de yetişkinler ve çocuklar için birbirinden güzel programı gerçekleştiriyor.

 

 

   Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara hediye ettiği ve her Pazar günü sahne alan oyunlar kapsamında geleceğin teminatı çocuklar Afacanlar İş Başında adlı oyun ile buluştu. Kültür ve Kongre Merkezinin dolduran çocuklar, Afacanlar İş Başında adlı oyun ile eğlenirken, aynı zamanda birçok konuda bilgi sahibi oldu.

Son Güncelleme: 13.03.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle