BÜTÜN GECE ÇALIŞTILAR

Geçtiğimiz gün gece aniden bastıran kar yağışı İlimizi etkisi altına aldı. Meteorolojiden gelen bilgilere göre yaklaşık 30 cm lere varan kar yağışı etkisini sürdüreceğini bildirildi.

31 Aralık 2014 Çarşamba 06:35
2125 Okunma
BÜTÜN GECE ÇALIŞTILAR

 Geçtiğimiz gün gece aniden bastıran kar yağışı İlimizi etkisi altına aldı. Meteorolojiden gelen bilgilere göre yaklaşık 40 cm lere varan kar yağışı etkisini sürdüreceğini bildirildi.

 

 

 Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bilecik'teki karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz gece 02:00 sularında başlayan çalışmalar dün gecede sabaha kadar sürdü. Şehirdeki ana arterler başta olmak üzere, cadde ve sokaklardaki yollar yol küreme ve tuzlama araçları ile tuzlanarak trafiğe açılıyor.

 

 

Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, yaptığı açıklamada; ‘’Günler öncesinden Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelen bilgiler doğrultusunda ekip ve araçlarıyla tüm hazırlıkları önceden tamamladıklarını kaydetti. Yurdu etkisi altına alan kar yağışının Bilecik'te de etkisini kısa sürede gösterdiğini anlatan Ay, "Dolayısıyla biz de Karla Mücadele ekiplerimiz tarafından bu noktada hazır şekilde bekledik. Ekiplerimiz gece 02:00 sularından itibaren şehrimizdeki cadde ve sokaklarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını başladı ve aralıksız sürdürüyor. Üç adet kepçemiz, bir adet Kar Küreme ve Tuzlama Aracımız, 1 adet Greyder ve 1 adet Yol Kontrol Aracımız ile görev almaktayız. 

 

 

  Bu yıl Karla Mücadele kapsamında 160 ton buz çözücü özel tuz ile kar çözme işlemini yürütmekteyiz. Çalışmalar kapsamında yollarımıza,gün içerisinde 5 tona yakın tuz attık. Bilecik'in coğrafi zorluklarına rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Yine bu coğrafi yapıdan dolayı, kepçelerimiz, greyderimiz ve diğer araçlardan oluşan 6 ekibimiz, sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Şu saat itibariyle de çalışmalarımız ihtiyaçlar noktasında aralıksız devam ediyor. Gelen bütün talep ve istekleri değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız ve kurumlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yerlere kısa süre içinde ekiplerimizi sevk ediyoruz" dedi.

 

 

 Ayrıca dün gece Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı sebebi ile karla mücadele ekiplerinin kar kürüme çalışmalarını yerinde inceledi. 

 

 

Son Güncelleme: 31.12.2014 06:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle