BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

AK Parti Bilecik teşkilatı üyelerinin Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçi’yi ziyaretinde, birlik beraberlik mesajı verildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Mart 2022 Salı 13:18
199 Okunma
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

AK Parti Bilecik teşkilatı üyelerinin Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçi’yi ziyaretinde, birlik beraberlik mesajı verildi.


Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in bir soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca 2 aylığı geçici olarak görevden alınmasının ardından yapılan seçimle Belediye Başkan Vekilliği görevine Muharrem Tüfekçioğlu seçilmişti. Göreve geldiği günden bu yana hayırlı olsun ziyaretleri devam eden Tüfekçioğlu'nu AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit ve İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ziyaret etti.

Siyaset gözetmeksizin hizmet anlamında birlik ve beraberlik mesajının verildiği görüşmede Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanı’nın da yer alması gözlerden kaçmadı.
İl Başkanı Serkan Yıldırım, Başkan Vekili Tüfekçioğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle