BİLECİK'TE ''URFA SIRA GECESİ'' DÜZENLENECEK

Bilecik Belediyesi Bilecik halkını birbirinden güzel kültür ve sosyal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

13 Nisan 2015 Pazartesi 10:22
1917 Okunma
BİLECİK'TE ''URFA SIRA GECESİ'' DÜZENLENECEK

 Bilecik Belediyesi ve Bilecik Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde Bilecik halkını birbirinden güzel kültür ve sosyal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ''Urfa Sıra Gecesi'' etkinliği ile Urfa kültürü, gelenekleri ve diğer zenginlikleri Bilecik'te sergilenecek. 15- 22 Nisan 2015 “Turizm Haftası” dolayısıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Kültür Bakanlığı Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi sahne alacak. Konu hakkında Bilecik Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 15 Nisan Çarşamba günü saat: 20:00'de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek güzel programa tüm Bileciklilerin davetli olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 13.04.2015 10:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSIRA GECESİURFA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle