BİLECİKLİ KADINLAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen akşam yemeğinde kadınlarla bir araya geldi.

10 Mart 2017 Cuma 08:39
443 Okunma
BİLECİKLİ KADINLAR BİR ARAYA GELDİ

    Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen akşam yemeğinde kadınlarla bir araya geldi.  

 

 

     8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dolayısıyla birçok etkinliği gerçekleştiren Bilecik Belediyesi,  hazırlanan akşam yemeğinde il protokolü eşleri ve kadınları buluşturdu. Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek'in de bulunduğu yemeğe katılarak, kadınlarla bir araya geldi. Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çok özel ve güzel bir günü yaşadıklarını belirtti.

 

 

  ''Kültürümüzün derinliklerine baktığımızda kadınlarımızın baş tacı olduğunu görürüz''

 

  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bilecik'te güzel çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Kültürümüzün derinliklerine baktığımızda kadınlarımızın baş tacı olduğunu görürüz'' ifadelerini kullanarak, şunları söyledi: ''Aynı havayı teneffüs etmekle mutluluk duyduğumuz hanımefendiler, özel ve güzel bir gündeyiz.

 

 

  Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen bu yemeğe hoş geldiniz. Kadın ve hanım deyince akan sular durur. Hayatımızın her noktasında sizler varsınız. Gerçekten kültürümüzün derinliklerinde hanımlar başımızın tacıdır. Kadınlarımız, hem toplum yaşantımızda hem diğer alanlarda çok önemli bir konumda yer almıştır.''

 

 

  ''Önümüzdeki çok kısa dönemde kadınlarımız için güzel projelerimiz var''

 

  Konuşmasının devamında ''Önümüzdeki çok kısa dönemde kadınlarımız için güzel projelerimiz var'' ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Bilecik Belediyesi olarak gerçekten kadınlarımıza önem veriyoruz ve bu anlamda güzel çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugün, Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezinde de belirttiğim gibi önümüzdeki kısa dönemde kadınlarımız için onların el emeği göz nuru eserlerini ve ürünlerini satacağı alanlar yapacağız. Öncelikle Tepebaşındaki Çocuk Sinemamızın olduğu bölgede ve Devlet Hastanesi önündeki yol boyunda yapacağımız küçük satış ofislerinde ev hanımlarımız ürettiklerini satarak ev ekonomilerine de katkı sağlamış olacaklar. Ben bu anlamda bu güzel haberi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sizlerle paylaşıyor ve sizlerin hayatınızın her anında mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yuvaya sahip olmanızı Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum'' dedi.

Son Güncelleme: 10.03.2017 08:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle