BİLECİK BELEDİYESPOR’A RAKİP DAYANMIYOR

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 6’ncı hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde grup liderini yenerek grupta namağlup olan tek takım oldu.

14 Aralık 2015 Pazartesi 07:46
1087 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR’A RAKİP DAYANMIYOR

 Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 6’ncı hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde grup liderini yenerek grupta namağlup olan tek takım oldu.  

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan EBBL 3. Grup 6’ncı hafta müsabakasında 1 maçı eksik Bilecik Belediyespor, 1 maçı fazla grup lideri olan Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesini 68-54’luk skorla yenerek, grubun namağlup tek takımı oldu. Maça iyi başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyodu 11-7’lik skorla geçti.

 

 

 İkinci periyotta oyun üstünlüğü ele geçiren Anadolu Üniversitesi bu periyotta 25 sayı üreterek ikinci periyotun sonunda soyunma odasına 26-32’lik skor üstünlüğü ile gitti. Bu periyotta Bilecik Belediyespor 3 numaralı oyuncusu Mehmet Volkan Saday 4 faule uluşması oyun stratejisi açısından teknik heyete büyük sıkıntı yaşattı.

 

 

  İKİNCİ YARIDA TARAFTAR BASKISI OYUNU ÇÖZDÜ

 

  Üçüncü periyotta taraftar desteğini arkasına alan Bilecik Belediyespor Cemal Uysal’ın pota altındaki ribaundları ve Aykut Karçı’nın muhteşem oyunu ile 19 sayı üreterek skoru 45-40’a çıkardılar.

 

 

 Son periyotta taraftar baskısı ve Volkan Mehmet Saday üçlükleri ile farkı arttıran Bilecik Belediyespor maçı 68-54’lük skorla kazanması bildi. Bu skorla Bilecik Belediyespor 6’ncı hafta sonunda puanını 10'a yükselterek haftaya deplasmanda Beykoz karşısında liderlik maçına çıkacak.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, başa baş bir mücadele içinde geçen güzel bir müsabaka oynandığını belirterek, ”Bugün yenerek güzel bir galibiyet aldık. Maçın kırılma anlarında taraftar baskısını arkamıza alarak bu baskıyı iyi kullandık. Hafta zorlu bir Beykoz maçına çıkacağız.

 

 

 Bu maçı kazanarak ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Oyuncularımın arzulu ve istekli oynamasının sunucu aldılar. Onları da kutluyorum ama maçın kazanılmasında baş rolünde taraftarımız oldu. Onlar bizlere böyle destek verdikleri sürece, biz bu gruptan çıkarak play-off müsabakaları oynayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

  Öte yandan maç boyunca Bilecik Belediyespor teknik heyet ve oyunculara 5 teknik faul çalınırken, Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut 2 teknik faul aldığı için müsabakayı terk etmek zorunda kaldı.

 

 

Son Güncelleme: 14.12.2015 07:46
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle