BİLECİK BELEDİYESPOR ZORLU MÜSABAKAYA HAZIR

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

11 Aralık 2015 Cuma 06:45
1136 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR ZORLU MÜSABAKAYA HAZIR

  Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.  

 

 

  Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 6’ncı hafta müsabakasında namağlup Bilecik Belediyespor, kendi saha ve seyirci önünde grubunun diğer bir mağlubiyet almamış takımı Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıklarında günü tek idmanla geçen Bilecik Belediyespor’un sporcuların hırsları gözlerinden okundu. Antrenman sonrası açıklama yapan Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, 13 Aralık Pazar günü saat:17:00’da Edebali Stadı yanında bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonunda zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti.

 

 

 Karabulut, “Grubun namağlup iki takımı karşı karşıya gelecek. İyi bir mücadele ve seyir zevki olan bir karşılaşma izleyeceğimizi umuyorum. Biz 1 haftayı bay geçtiğimiz için bir maçımız eksik ve 2’inci sıradayız. Bu karşılaşmayı kazanırsak ilk devrenin son haftasında Anadolu Üniversitesi bay geçecek, biz de Beykoz deplasmanında çıkacağız. İki müsabaka bizim için çok önemli ve bu karşılaşmaları kazandığımız taktirde grupta iyi bir konuma geleceğiz. Takım olarak iyi bir hava yakaladık” dedi.

 

 

  ''BÜTÜN SPORSEVERLERİ BU HAFTAKİ KARŞILAŞMAYA DAVET EDİYORUZ''

 

  Karabulut, bu hafta Pazar günü gerçekleştirecekleri karşılaşma hakkında ise ''Değerli sporseverlerimizi maçlarımıza davet ediyoruz. Daha önceleri de çok güzel galibiyetler elde eden bir ekibiz. Yenildik, üzüldük; yendik hep birlikte sevindik, beraber oynadık. Maçtan sonra birbirimize sarıldık. Yine öyle güzel bir sezon bekliyor.

 

 

 Sporun içinde hüzün var, sevinç var. Onların varlığıyla bizler daha iyi oynuyoruz. İnşallah bu hafta Pazar günü saat 17.00’da tribünlerde olsunlar. Biz de onlara güzel bir basketbol maçı izlettirelim'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.12.2015 06:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbolBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle