BİLECİK BELEDİYESPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 12’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Atayurt Okulları rahat geçti.

25 Ocak 2016 Pazartesi 08:33
1278 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

  Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 12’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Atayurt Okullarını rahat geçti.  

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan EBBL 3. Grup 12’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Atayurt Okulları 105-75 skorla yendi.  Maça, İbrahim, Mehmet Volkan, Metin, Boray ve Aykut beşi ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyotta rakibine ağırlığını hissettirdi. İlk periyot 28-19 skorla Bilecik Belediyespor üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta oyunun üstünlüğünü elinde tutan ev sahibi takım 30 sayı üreterek skoru 58-39’a taşıyarak, ilk yarının sonunda soyunma odasına rahat bir skorla girdi.

 

 

 Üçüncü periyotta Emre Alkaç’ın üçlükleri ile farkı açan Bilecik Belediyespor skoru 83-59’a çıkardı. Son periyotta Mehmet Volkan Saday ve Aykut Karcı’nın muhteşem oyunları ile oyunu eline tutan Bilecik Belediyespor, rakibine karşı farka gitti. Bilecik Belediyespor muhteşem oyunun sonunda maçı 105-75’lik skorla kazanarak maç eksiği ile ikinci sıradaki yerini korudu.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut’un yurt dışında olduğu için takımın başında çıkan Takımın Yardımcı Antrenörü Yusuf Yıldırım, zorlu bir mücadeleyi rahat kazandıklarını belirterek, “Haftaya gurubun lideri olan Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ile oynayacağız.

 

 

 Atayurt Okulları maçını unutarak bütün aklımızı bu maça vereceğiz. Bu maçı kazanarak grubun liderliğine yükselmek istiyoruz. Bu maçın çalışmalarına Salı günüden itibaren başlayacağız” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 25.01.2016 08:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketAtayurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle