SERDAR TUNCER İLE ’’KALBE DÜŞÜNCE’’ PROGRAMI İLE BİLECİKLİLERLE BULUŞACAK

Bilecik Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, Şair Yazar ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer’in sunduğu ’’Kalbe Düşünce’’ adlı programda, Gazeteci Yazar İsmail Kılıçarslan, Bileciklilerle bir araya gelecek.

25 Ocak 2016 Pazartesi 10:54
877 Okunma
SERDAR TUNCER İLE ’’KALBE DÜŞÜNCE’’ PROGRAMI İLE BİLECİKLİLERLE BULUŞACAK

 Bilecik Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, Şair Yazar ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer’in sunduğu ’’Kalbe Düşünce’’ adlı programda, Gazeteci Yazar İsmail Kılıçarslan, Bileciklilerle bir araya gelecek.

 


Televizyon ekranlarının sevilen ismi Sunucu Serdar Tuncer ile Bilecik’i kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam eden Bilecik Belediyesi, birbirinden güzel konu ve konukları ilimizde ağırlamaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan programda usta Sunucu Serdar Tuncer, konuğu Gazeteci Yazar İsmail Kılıçarslan ile gündemdeki konuları ele alacak. Her ay birbirinden güzel konu ve konuğu Bileciklilerle buluşturan Serdar Tuncer, gerçekleştirilecek olan programda ayrıca kendine has üslubu ile şiirler seslendirecek.
 Porgram, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde 25 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da düzenlenecek.

Son Güncelleme: 25.01.2016 10:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKProgram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle