BİLECİK'TE SPOR KULÜPLERİNE FAYDASI YOK

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı makamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ağırladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Mayıs 2024 Salı 10:53
253 Okunma
BİLECİK'TE SPOR KULÜPLERİNE FAYDASI YOK

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı makamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ağırladı.


 

Bir takım ziyaretler için Bilecik’e gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nı makamında ziyaret etti. Beraberinde Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte Başkan Subaşı’nı ziyaret eden Özcan, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Başkan Subaşı’ndan bilgi aldı. Belediye Başkanı Subaşı, gerçekleştirilen seçim ve ziyaret dolayısıyla sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "AKSA Bilecik Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan bir çok spor kulübüne sponsor olan AKSA Doğalgaz faaliyet gösterdiği Bilecik'te hiç bir spor kulübüne destek vermemesi tepkilere neden oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boyacı 2024-05-22 09:50:32

Bu haberi bundan 4 - 5 yıl önce neden yapmadınız? Fotoğraftaki insanların cenahlarına göre haber yapıyorsunuz. Her zaman öyleydi ki, yeni bir şey değil ki,
AKSA nın bu faaliyetini neden cımbız ile çektiniz?
ilginç.

banner22

resim yükleresim yükle