BİLECİK BELEDİYESİNDEN HELVA İKRAMI

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara Mevlid Kandili dolayısıyla şehir merkezinde irmik helvası ikram edildi.

13 Aralık 2016 Salı 07:09
688 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİNDEN HELVA İKRAMI

    Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara Mevlid Kandili dolayısıyla şehir merkezinde irmik helvası ikram edildi.  

 

 

    Bilecik Belediyesi tarafından mübarek gün ve bayramlarda düzenli olarak uygulanan gelenek kapsamında şehir merkezindeki Şehitler Parkı önünde vatandaşlara helva ikram edildi. Ülke ve milletin birliği için duaların edildiği helva ikram programında Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Belediyesi meclis üyeleri, vatandaşlara kendi elleriyle helva ikram etti. Burada yaptığı açıklamada; ''Gerçekleştirilen vahşi saldırılarda canlarını feda eden şehitlerimiz için Mevlid Kandilini buruk bir şekilde geçiriyoruz'' ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

 

 

  ''Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi dolayısıyla Bilecik'imizde güzel bir geleneği daha gerçekleştiriyoruz. Biz her kandilde olduğu gibi bu kandilde de, bu güzel güne anlam kazandırma noktasında böyle bir ikramda bulunuyoruz. Bu güzel mutlu günü kutluyoruz ama yüreğimiz acı içerisinde. Dün İstanbul'da bombalı saldırı sonucu şehit olan kardeşlerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

 

    Onlar bu bayrak, vatan, millet ve bu kutsal değerler için gözlerini kırpmadan canlarını feda ediyor. Onların emanet ettiği bu bayrağı, bu vatanı, bu devleti ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Hainler ne kadar kalleşlik yaparlarsa yapsın, bizim gibi birlik ve beraberlik içerisinde, inancı sağlam insanların oluşturduğu bir millet dimdik ayakta duracak ve inşallah gelecek asır Türk milletinin asrı olacaktır."

 

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, ikramın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Son Güncelleme: 13.12.2016 07:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle