BİLECİK ARAP TURİSTLERİN MEKANI OLACAK

Bilecik Belediyeler Birliği ve BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) 2012 teknik destek programı kapsamında hazırlanan ''Bilecik Turizm Destinasyonu Oluyor'' projesi meyvelerini vermeye başladı.

10 Temmuz 2014 Perşembe 06:08
1529 Okunma
BİLECİK ARAP TURİSTLERİN MEKANI OLACAK

 Bilecik Belediyeler Birliği ve BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) 2012 teknik destek programı kapsamında hazırlanan ''Bilecik Turizm Destinasyonu Oluyor'' projesi meyvelerini vermeye başladı.

  Bilecik Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü ve Marka Şehir Bilecik Turizm Koordinatörü Serkan Bircan, Marka Şehir Bilecik Danışmanı Metin Çelik, Kreatif Direktör Sami İşleker ve Marka Şehir Bilecik Turizm Ajansları Direktörü Arkeolog Umut Özdemir'den oluşan Heyet Bursa'da çeşitli temaslarda bulundu.

Bilecik Turizm Heyeti ilk olarak, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ile bir araya geldi. Toplantıda 2015 Stratejisi Hakkında Çalışma Programı hazırlanmasında ve kırsal turizm hakkında çeşitli bilgi alışverişinde bulunan heyet, Bilecik ve Bursa'nın Turizm alanında birlikte hareket ederek mevcut Turizm potansiyelini Bilecik ile ortak bir çalışma yaparak yerli ve yabancı turistlerin Bilecik'te konaklaması ve ziyaret edilmesi sağlanması için gelişmelerde bulunuldu. Turizmin gelişmesindeki en büyük ayağın koordinasyon ve tanıtım olduğunu ifade eden Bilecik Turizm Heyeti ilk olarak, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci, Bilecik çok zengin bir yapıya sahip olduğunu ve bunun nitelikli tanıtımlar ile güçleneceğini ifade etti.

 Daha sonra Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ile Bilecik'i masaya yatıran heyet, Bursa'daki yoğun arap turistlerin gezi turları arasına Bilecik'i de katarak yapılacak günlük geziler ile yabancı turist potansiyelinin nasıl arttırılabileceği hakkında detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerde ayrıca yabancı turistlerin uğrak alanlarından birisi olması hedeflenen Kınık Eko Turizm Köyü projesi hakkında da görüş alışverişi yapıldı.

 Marka Şehir Bilecik Turizm Koordinatörü Serkan Bircan görüşmelerde, Bilecik Belediye Başkanlığı adına, TÜRSAB Başkanı ve Bursa, Kütahya, Bilecik Turist Rehberleri Odası Başkanı S. Ersen Yelkenkaya'ya üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak takdim etti.

Son Güncelleme: 10.07.2014 06:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle