BELEDİYENİN PROTOKOL YEMEĞİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

Bilecik Belediyesinin organize ettiği iftar programında il protokolü, aynı iftar sofrasında bir araya geldi.

17 Temmuz 2014 Perşembe 07:58
1525 Okunma
BELEDİYENİN PROTOKOL YEMEĞİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

 Bilecik Belediyesinin organize ettiği iftar programında il protokolü, aynı iftar sofrasında bir araya geldi.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen iftara, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir başta olmak üzere, 2'inci Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Halis Zafer Koç, İlçe Kaymakamları, Bilecik Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İlçe Belediye Başkanları, İl Müftüsü Necati Akkuş, Belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Şehit aileleri ve Gaziler ile huzurevi sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

  Konukları, kapıda eşi Fatma Yağcı ile birlikte karşılayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, Bilecik'te gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değindi.

 

 

  Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi: ''Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Değerli kardeşlerim, Ramazan  birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma ayıdır. Bizler de şehrimizde birliğimizi, beraberliğimizi, sevgimizi ve kardeşliğimizi pekiştirme noktasında böyle güzel bir gelenekte bir araya geldik.

 

 

 Sağ olun teşrif ettiniz. Bu tür organizasyonları gerçekleştirmenin ötesinde buraya gelerek, bu birlikteliği sağlamak ve mütevazi bir şekilde bu sofrayı paylaşmak son derece önemlidir. Dünyanın dört bir yanında Müslüman coğrafyasındaki kardeşlerimiz büyük sıkıntılar içindeler. Bizler buradaki rızkın şükrünü, onlar için dua ederek, onlara yardım ederek yapıyoruz. Yarabbim dünyanın her noktasında, sıkıntı içerisinde olan tüm kardeşlerimize kolaylıklar versin, huzur versin ve zalimlerin zulmünden kurtarsın. Cenabı Allah, birlik ve beraberliğimizi arttırsın” dedi.

  İftar programı, İl Müftüsü Necati Akkuş'un duasıyla sona erdi.

 

 

 

 

 

,

 

 

Son Güncelleme: 17.07.2014 07:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle