BELEDİYEDEN BÜYÜK HİZMET

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan uygulama kapsamında bakıma muhtaç vatandaşlar için ‘Evde Kuaför’ hizmeti verilmeye başlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Şubat 2024 Cumartesi 13:06
96 Okunma
BELEDİYEDEN BÜYÜK HİZMET

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan uygulama kapsamında bakıma muhtaç vatandaşlar için ‘Evde Kuaförhizmeti verilmeye başlandı.


 

Sosyal belediyecilik anlamında yeni çalışmaları uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi örnek bir projeyi daha vatandaşla buluşturdu. Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılan başvuru sonucunda evinde ziyaret edilen yaşlı, özel gereksinimli ve bakıma muhtaç vatandaşlar kuaför hizmeti almaya başladı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı görevliler aynı zamanda evde ziyaret ettikleri vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve görüşlerini dinliyor.


 

'Evde Kuaför' hizmeti almak isteyen vatandaşlar, 0228-214 90 69 ve 0228-214 91 96 numaralı telefonları arayarak, başvuruda bulunabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle