Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın ''14 Mart Tıp Bayramı'' mesajı

''İnsanımızın sağlıklı yaşaması ve varlığını sürdürmesi için çareler düşünmek hepimizin sorumluluğudur'' ifadesine vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, mesajında şunları kaydetti:

14 Mart 2014 Cuma 08:07
1010 Okunma
Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın ''14 Mart Tıp Bayramı'' mesajı

''İnsanımızın sağlıklı yaşaması ve varlığını sürdürmesi için çareler düşünmek hepimizin sorumluluğudur'' ifadesine vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, mesajında şunları kaydetti:

''Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk,ün “ Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” sözü, Türk hekimlerine olan güvenin büyük göstergesidir. Türk Milletinin geleceğinde hekimlerimizin mukaddes yeri açıkça ortadadır. Ayrıca şunu da  belirtmekte  fayda görüyorum; Sağlık sisteminde ve tıp dünyasında da meydana gelen değişiklikleri ve gelişmeleri yakınen takip ediyoruz.  İnsanımızın hastanelerde kuyruk bekleme çilesi sona ermiş,  gençlerimizinde bu mesleğe göstermiş olduğu ilgi sonrasında mevcut hekim ve sağlık çalışanı sayısı her geçen gün daha da artmıştır. Şunu çok iyi biliyoruz ki, başarılı sağlık hizmeti sunumu için asıl unsur sağlık hizmeti sunan insanlarımızdır. Sağlık çalışanları, insanların en zor günlerinde, sabır ve tahammüllerinin en aza indiği zamanlarda onlara hizmet sunan bir mesleğin mensupları olarak her türlü takdiri hak ediyorlar.''

 SAĞLIK ALANINDA BİRÇOK GÜZEL ÇALIŞMAYI HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

 Bilecik Belediyesi'nin sağlık alanında çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ve yeni dönemde de güzel projelerin olduğunu mesajında aktaran Başkan Selim Yağcı, ''Bununla birlikte hükümetimizin de yurt çapında sağlık alanında yaptığı reform niteliğindeki yatırım ve hizmetler, bizleri ve vatandaşlarımızı son derece memnun etmektedir. Bilecik Belediyesi olarak, birçok mahallemizde ''112 Acil Sağlık Merkezleri'' bulunuyor. Yeni dönem prajelerimiz arasında bulunan Sağlık Terapi Merkezimiz, sağlık alanında yapacağımız güzel bir çalışma olacak. Yine sağlık alanında şehrimizdeki sağlık kuruluşları ile işbirliği içerisinde sağlık alanındaki eğitimlere katkı sağlıyoruz. Yine yeni dönem projelerimiz arasında bulunan ve sosyal belediyecilik anlamında güzel bir örnek teşkil edecek olan ''Alo Hastayım'' hattı projesiyle gece saat 12'den sonra, herhangi bir rahatsızlığı olan vatandaşlarımız, taksicilerimiz ile yaptığımız protokol sonucunda, taksi hizmetini istedikleri bir taksiciyi arayarak giderebilecekler. Ücreti, belediyemiz tarafından karşılanacak olan proje ile vatandaşlarımızın büyük bir ihtiyacını gidermenin yanı sıra, taksici esnafımıza bir katkı sağlamış olacağız.''

 TIP BAYRAMINDA MİTHAT KÖRLER KONSERİ

 Başkan Selim Yağcı, mesajında ayrıca, ''14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sanatçı Mithat Körler'i ilimizde ağırlayarak, değerli tıp çalışanlarımız ile vatandaşlarımızı eğlenceli bir ortamda buluşturacağız. Bilecik Belediyesinin sağlık alanında yaptığı güzel çalışmaların verdiği mutluluk dolu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.03.2014 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle