BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Cabir Sağlam atandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Ocak 2024 Salı 16:14
855 Okunma
BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Cabir Sağlam atandı.


 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in belediye yaşanan rüşvet olayların ardından geçen 2022 yılında geçici olarak görevden uzaklaştırılmış, ardından geçen hafta görevinden istifa etmişti. Cumartesi günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde İYİ Parti'den istifa ederek Bağımsız aday olarak Bilecik Belediye Başkan seçime giren Mustafa Sadık Kaya AK Parti ve MHP'nin desteğini alarak, belediye başkanı seçilmişti. Mustafa Sadık Kaya'nın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Başkan Yardımcılıklarında değişikliklere devam ettiği öğrenilirken, CHP'li Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız'ın yerine CHP Belediye Meclis Üyesi iken partisinden istifa ederek bağımsız olarak Belediye Meclis üyeliği görevine devam eden Cabir Sağlam Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Cabir Sağlam, Cumartesi günü yapılan başkanlık seçiminin yapılan 3 tur oylamanın tamamında bağımsız olarak Belediye Başkanlığına aday olan Mustafa Sadık Kaya'ya İYİ Parti Meclis Üyeleri ile birlikte destek vermişti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-01-16 17:43:15

Bilecik te bu adamı tanıyan varmı kim bu ne iş yapar.memleket kimlerle kaldı

banner22

resim yükleresim yükle