BAŞKAN YAĞCI BASINLA BULUŞTU

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışan gazeteciler gününü kutlamak amacıyla basın mensuplarına Pelitözü Gölpark'ta iftar programı düzenledi.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 05:55
982 Okunma
BAŞKAN YAĞCI BASINLA BULUŞTU

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışan gazeteciler gününü kutlamak amacıyla basın mensuplarına Pelitözü Gölpark'ta iftar programı düzenledi.

 

 

 Düzenlenen programa Bilecik'in yerel haber ve ajans temsilcileri katıldı. Gecede konuşma yapan Yağcı,  Basın'ın demokraside vazgeçilmez bir unsur olduğunu, halkı bilgilendirme kaynağı olduğundan basın mensupları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yağcı, Bilecik belediyesi olarak 24  Temmuzda bu günleri artık geleneksel hale getirme çabamız ve gayretimiz var. İnşallah hayatımızın her yerinde her safhasından birlikte oluruz. Basınında bu özel günlerinde sadece bizim habere ihtiyacımız olduğunda değil basınımızın da bu özel gününde sizlerle bir arada durmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Tabi bu süreç dünya ve ülkemiz açısından önemli bir süreci birlikte yaşıyoruz. Dünyamızda maalesef insanlığa yakışmayan zulümlerle karşı karşıyayız. Böyle bir ramazan ayı içerisinde sizlerin de huzurunda Filistin’de Gazze’de Kerkük’de arakanda ve dünyanın dört bir yanında bu zulümleri bu şekilde yapılan davranışları kınıyorum lanetliyorum ve zalimleri cenabı hak perişan etsin diyorum. İnsan hakları savunucuları maalesef bunları görmüyorlar göremiyorlar birlik ve beraber olmak üzere birbirimizi millet olarak sevmemiz ve saymamızın ne kadar gerekli olduğunu bu çevremizde olan olaylarda bizlere gösteriyor.

 

 Bu anlamada ülkemiz acısından da önemli bir süreç geçiriyoruz. Bu seçimlerin ülkemiz açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 11 yıldır birçok yeniliği değişikliği güzelliği birlikte yaşadık. Yarın başbakanımız uzun aradan sonra şehrimize teşrif edecekler şehrimizde konuşma yapıcaklar inşallah bizde Bilecik olarak sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı adayımızı şehrimize bu teşriflere bir taraftan şükranlarımızı sunuyoruz. Diğer taraftan da inşallah ona laik bir şekilde onu karşılama ve gayreti içinde olucaz. Bunun heyecanını bunun mutluluğunu bu anlamda yaşıyoruz. Ben Bilecik’e baktığımda kaybettiğimiz zaman aklıma geliyor ve geçte olsa bu projeleri tamamlıyoruz. Şunu da ilave edeyim buraya pelitözü göletine bundan sonra su kay park yapıcaz.  Doğal göl üzerine yapıcamız su kay park buraları daha da geliştiricez. Birçok olmaz denilen hususu Bilecik olarak birlikte el ele gerçekleştirdik. İnşallah yine birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki süreçlerde Bilecik adına birçok şeyi gerçekleştiricez. Buraya ailelerinizle beni kırmayarak teşrif ettiğiniz için teşekkür ederim. Geçen sene olup  bu sene olmayan basından arkadaşlarımız var onlara Allah rahmet eylesin diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum iyi akşamlar diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2014 05:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle