BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

TÜM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI.

30 Mart 2014 Pazar 14:03
1518 Okunma
BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Saadet Partisi (SP) Bilecik Belediye Başkan adayı Mehmet Turgut oyunu kullandı.

Başkan Adayı Turgut yerel seçimler için oy kullanmak üzere sabah saat 10.00’da Koza Birlik İlköğretim Okuluna geldi. 1095 numaralı sandıkta oy kullanmak için bir süre sıra bekleyen Başkan Adayı Turgut sırasıyla İl Genel Meclisi, Belediye Başkanlığı ile Belediye Meclisi son olarak da muhtarlık için oy kullandı.

 Bilecik Belediye Başkan Adayı Turgut Bilecik ve tüm Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan eşi Serpil Turan ile birlikte oyunu kullandı. 

Oyunu kullanmak üzere Ertuğrul gazi İlköğretim okuluna gelen Dr. Sungur Turan'a eşinin yanı sıra parti yöneticileri de eşlik etti. Saat 10.15'de oy kullanacağı okula gelen Bilecik Belediye Başkan Adayı Turan 1038 numaralı sandığın gelerek  bir süre sıra bekledikten sonra oyunu kullandı. Başkan Adayı Dr. Sungur Turan seçimin başta Bilecik olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy eşi Figen Şensoy ile birlikte oyunu kullandı.

 Oy kullanmak üzere Toki ilköğretim okuluna gelen Başkan Adayı Şensoy'u eşinin yanı sıra parti teşkilatı da yalnız bırakmadı. Sabah saat 10.30’da oy kullanacağı okula gelen Başkan Adayı Şensoy, ilk olarak dışarıda bekleyen vatandaşlarla selamlaştı. 1110 numaralı sandıkta oyunu kullanan için için bir süre sıra bekleyen Başkan Adayı Şensoy sırasıyla İl Genel Meclisi, Belediye Başkanlığı ile Belediye Meclisi son olarak da muhtarlık için oy kullandı.

Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, yerel seçimlerin Bilecik'e hayırlı olması temennisinde bulundu. 

  Bilecik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Selim Yağcı eşi Fatma Yağcı ile birlikte oyunu kullandı.

 Oyunu kullanmak üzere Bahçelievler Mahallesinde bulunan Malhatun İlköğretim okula gelen Selim Yağcı’ya çocukların büyük ilgi gösterdi. Sabah saat 11:15’de oy kullanacağı okulu gelen Başkan Selim Yağcı 1005 nolu sandıkta sırasıyla İl Genel Meclisi, Belediye Başkanlığı ile Belediye Meclisi son olarak da muhtarlık için oy kullandı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun  dedi.

 

 


Son Güncelleme: 30.03.2014 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle