AYDEM BEBEĞE BELEDİYEDEN BÜYÜK DESTEK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Aydem Bizimle Yaşasın’ konserinde duygu dolu anlar yaşandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Şubat 2024 Salı 11:50
242 Okunma
AYDEM BEBEĞE BELEDİYEDEN BÜYÜK DESTEK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Aydem Bizimle Yaşasın’ konserinde duygu dolu anlar yaşandı.


 

Bilecik’teki ilk SMA Tip 2 tanısı konulan Emine Aydem Dürük’ün tedavi masrafının karşılanmasına katkı amacıyla düzenlenen konserde Bilecik tek yürek oldu. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konserde Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri yer aldı. Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileriyle siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı konserde Aydem bebek için bağış toplandı.

  ‘’Bilecik Aydem bebeği yaşatmak için elinden geleni yapacak’’
Konser öncesinde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Bilecik’in Aydem bebeği yaşatmak için elinden geleni yapacağını belirterek, şunları söyledi:

‘’Öncelikle; Bu anlamlı kampanyamızda bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Konserde yer alan Belediyemiz Sanat Akademisi eğitmenlerini de kutluyorum. Bilecik Valiliği ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde anlamlı bir kampanyayı gerçekleştirmek üzere bu konserimizi gerçekleştirdik. Başta Bilecik olmak üzere ülkemizde binlerce kişinin seferber olduğu Aydem Bebeğimizin tedavi masrafını karşılamak üzere bir araya geldik. Bu hastalık maalesef çok hızlı ilerleyen ve tedavi süreci kısıtlı olan bir hastalık. Emine Aydem Dürük isimli kızımıza 24 aylıkken konan teşhis konuldu ve kızımız, Bilecik’in ilk ve tek bu hastalığa sahip kızı.’’

"Bağış kampanyasının sosyal medya organlarında paylaşılması çok önemli"
Bilecik’in tek yürek olarak mücadeleyi sürdürmesi gerektiğini kaydeden Başkan Kaya, ‘’Tedavi için gerekli olan 56 milyonun sadece yüzde 5’lik kısmı toplandı. Mücadelenin artarak devam etmesi Bilecik’in kendi kızına sahip çıkması gerekmektedir.  Bu anlamlı gecede Aydem bebeğimiz için buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, bu konserde yer alan Belediyemiz Sanat Akademisi eğitmenlerini de kutluyorum. Bundan sonra hepimizin görevi Aydem bebeğimizi tanıdıklarımızla paylaşmak, sosyal medya organlarında paylaşım yapmak ve elimizden gelen desteği sağlamak olacaktır.’’

Aydem’in anne ve babası gözyaşlarını tutamadı
Duygu dolu anların yaşandığı konserde sahneye kızı Aydem’le birlikte çıkan Serkan ve Fatma Dürük gözyaşlarını tutamadı. Kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiğini dile getiren Baba Serkan Dürük, ‘’Evladımızın her gün gözümüzün önünde eriyip gitmesi bizleri çok zorluyor. Kızım ‘Baba bana pembe ayakkabı alacak mısın’ diye soruyor. Bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

  Bilecik Belediyesi Kayı Şirketi işletmelerinin iki günlük geliri Aydem bebeğe bağışladı
  Konserde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ise Bilecik Belediyesi Kayı A.Ş.’ye ait işletmelerden gelen 200 bin TL’lik gelir yanı sıra konser öncesi stantlarda satılan 80 bin TL’lik ürünün de satın alınarak, Aydem bebeğe bağışlandığını, dile getirdi.

  50 bin liralık bağış
  İş insanı Kazım Yağmur da Aydem bebek için 50 bin TL bağış yaparak, bir de konser sözü verdi. Getireceği sanatçının tüm konser bedelini de Aydem bebeğe bağışlayacağı söyledi.
  Konser, protokol üyeleriyle katılımcıların yapacağı bağışları açıklaması ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 13.02.2024 12:28
Anahtar Kelimeler:
AydemBebekBAĞIŞDestek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle