YURT İNŞAATI KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'te Yüksek Öğrenim Yurdu inşaatında çalışan işçinin kafasına kalas düşmesi sonucu sonucu hayatını kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Şubat 2024 Cuma 10:53
727 Okunma
YURT İNŞAATI KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'te Yüksek Öğrenim Yurdu inşaatında çalışan işçinin kafasına kalas düşmesi sonucu sonucu hayatını kaybetti.


 

Alınan bilgiye göre; Bilecik Merkez Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında bulunan Yüksek Öğrenim Yurdu inşaatında çalışan 22 yaşındaki Turgay Arık, üst katlardan üzerine kalas düştü. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptıkları müdahalede, Arık'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Olay yerine gelen savcının incelemelerin ardından Turgay Arık Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 23.02.2024 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet S 2024-02-24 11:47:02

Gecen Osmaneli ve pazartesinden 2 müsabaka seyrettim dayak yemeleri normaldir maç boyunca futbolcu hakemin ustune cikarsa okumayı budur zayıf kalıyorlar kusura bakmasınlar bizde futbol oynadık hakeme saygımız hep oldu hakem arkadaşlar futbolcuyu çok konusturmuycak gerektiği yerde gereğini yapicak böyle seylerke çok karşılaşırlar saygilar

banner22

resim yükleresim yükle