YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 04:32
2691 Okunma
YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bilecik merkez İstasyon Mahallesi Kadı Yokuşu mevkinde oturan Emirhan Elmas (11) arkadaşları ile şehir merkezinde bir süre gezdikten sonra şehir içi minibüse binerek evine gelmek istedi.  Evine gitmek için minibüsten Bilecik - Bozüyük karayolu üzerinde inen Emirhan Elmas yolun karşısına geçmek istedi. Bu sıra şehir merkezine seyir halinde olan Sinan Demirkol’un (24) kullandığı 11 DS 013 plakalı otomobil Emirhan Elmas’a çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisi ile otomobilin ön camı patladı ve 11 yaşındaki çocuk ağır yaralı şekilde yere düştü. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis yetkilileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Olay yerinde bilinci açık olan çocuk, hastaneye kaldırılırken bilincinin kapandığı belirtildi. Bilecik Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından küçük Emirhan Eskişehir'e sevk edildi.

 

 

Emirhan’ın kafasından aldığı darbe neticesinde hayati tehlikesinin ciddiyetinin koruduğu belirtildi. Olay yerinde tesadüf eseri bulunan Emirhan’ın babası oğlunu kanlar içinde yerde görünce şok olurken, bir an olsun oğlunun yanından ayrılmayıp ona destek oldu.

 

 

  Polis olayla ilgili gerekli incelemeleri yaptıktan sonra, otomobil sürücüsü ifade almak üzere Çarşı Polis Amirliğine götürdü.

 

 

Son Güncelleme: 15.07.2015 04:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle