TOKİ KAVŞAĞI KAZA: 1 YARALI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, kazaya karışan yolcu minibüsündeki yolcular başkan bir minibüse aktarılarak yollarına devam ettiler.

30 Eylül 2016 Cuma 06:36
2573 Okunma
TOKİ KAVŞAĞI KAZA: 1 YARALI

   Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, kazaya karışan yolcu minibüsündeki yolcular başkan bir minibüse aktarılarak yollarına devam ettiler. 

 

 

  Alınan bilgilere göre, Hikmet Örün yönetimindeki 11 DA 422 plakalı ticari araç, virajı alamayan sürücünün kontrolu kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde olan Yusuf Yorulmaz yönetimindeki 11 AJ 082 plakalı yolcu minibüsünün sol arka yan tarafına çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince, ticari araç döne döne ilerleyerek, TOKİ kavşağındaki ‘Yükselen Türkiye Anıtı’nın bulunduğu alana çıkarak durabildi.

 

 

 Kazada ticari araçta bulunan Fatih Şan kafasına aldığı darbeyle yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından, Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

 Kazada araçta bulunan 2 bayan da kazanın şokunu üzerlerinden atamayınca, kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Bilecik -Bozüyük arası yolcu taşıyan minibüste herhangi bir yaralanma olmazken, yolcular başka bir minibüse nakil edilerek yollarına devam ettiler.

 

 

  "Döne döne geldim"

 

  Hikmet Örün, kaza anını anlatarak, “Viraja hızlı girdim. Minibüse çarparak, döne döne geldim” ifadelerine yer verdi.   

 

 

  Trafik ekipleri kaza yerinden geniş çaplı önlem alırken, kullanılmaz halde olan ticari araç, çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2016 06:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle