ŞEKER, HÜKÜMETİ YERDEN YERE VURDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde seçim bürosu açılışını büyük bir kalabalık eşliğinde açtı.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 05:32
1018 Okunma
ŞEKER, HÜKÜMETİ YERDEN YERE VURDU

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde seçim bürosu açılışını büyük bir kalabalık eşliğinde açtı.

 

 

 Gölpazarı seçim bürosu açılışına adaylar Bahattin Şeker, Hüseyin Şensoy, MHP İl ve İlçe başkanları, İl Genel Meclis üyeler, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosu açılışı öncesi konuşma yapan MHP Bilecik 2. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Şensoy, 13 yıllık AK Parti iktidarında yoksulluğa, yolsuzluğa ve yasaklara mahkum edildiğini belirterek, MHP'nin seçim beyannamesindeki vaatlerine değindi. 

 

 

 MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, AK Parti hükümetine yüklenerek, “Başkanlık sistemi diyorlar, sultanlık sistemi getirmeye kalkıyorlar. Haram saltanatı sürüyorlar, saraylarda sefa sürüyorlar. Cumhuriyetimizi temelinden sarstılar. Devletimizin bekasını tehlikeye attılar. Milletimizin bütünlüğünü zedelediler. Bunların vatandaş açmış, yoksulmuş, işsizmiş, borçluymuş, dertliymiş düşündükleri yok. Bunlar kendi saltanatlarının derdinde. Bunlar yürütmenin, götürmenin, milyon dolarları sıfırlamanın derdinde.

 

 

Bunlar haram batağına saplandılar, alın teriyle helal kazanan insanlarımızın tepesine çöktüler. Haram saltanatını birlikte durduracağız. Helal oylar üç ayların hürmetine üç hilalde buluşacak. MHP hem ilimizde, hem de ülke genelinde adım adım iktidara yürüyor. Bu devranın sonu geldi. Artık Ampul Patladı, bu haram saltanatının sonu geldi, bütün bunların hesabını tek tek soracağız. Bakın teröristler sokaklarda, bebek katilleriyle masaya oturuyorlar.

 

 

"Apo'yla görüşen şerefsizdir" diyenler, sonradan "Ben görüşmedim devlet görüştü" diyorlar. Bütün bunlar halkımızın gözü önünde oluyor. Yalan ve talan dönemi bitecek, 7 Haziran seçimleri Türkiye'nin dönüm noktası olacak. Türk milleti haksızlığa, hırsızlığa ve hıyanete karşı ayağa kalkacak” dedi.

 

 

Konuşmanın ardından MHP Gölpazarı seçim bürosu açılışı okunan dualar sonra açılarak, vatandaşların hizmetine girdi.

 


Son Güncelleme: 06.05.2015 05:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle