PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

Bilecik’te bir tüp deposunda meydana patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıkarken, patlamanın olduğu alanda büyük çukurlar meydana geldi.

10 Temmuz 2016 Pazar 05:21
1826 Okunma
PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

  Bilecik’te bir tüp deposunda meydana patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıkarken, patlamanın olduğu alanda büyük çukurlar meydana geldi.  

 

 

  Bilecik’in Söğüt ilçesinde İpekyolu Caddesi Kösnük yolu üzerinde bulunan, Mehmet Özçelik'e ait tüp deposunda dün gece yarısı meydana gelen patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıkarken, patlamanın olduğu alanda büyük çukurlar meydana geldi.

 

 

 İçerisinde su, tüp ve hırdavat ile kullanılmayan malzemelerinin bulunduğu 3 bölmeli deponun hırdavat bölümünde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede diğer depolara ve depo yanındaki bulunan iki katlı eve sıçradı.

 

 

 Söğüt Belediyesi ve çevre ilçelerden gelen 110 ekipleri yangını 2 saat içerisinde söndürerek soğutma işlemi yaptılar. Havanın aydınlanmasının ardından olay yerinde soğutma çalışmalarına devam eden Söğüt Belediyesine ait itfaiye ekipleri hem yangının çıkış nedeni hem de olası bir yangına karşı önlemler alarak incelemeler yaptı.

 

 

 Patlamanın etkisi ile depo içerinde bulunan bir mazot deposu yaklaşık 10 metre ileri fırlarken, ağacın tepesinde görülen bir parça patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.

 

 

 Söğüt Belediyesine temizlik işleri çevrede camları kırılan ev ve iş yerlerinin önünde temizlikler yaparken, patlamadan zarar gören ilçe halkı ise; yaralarını sarmaya başladı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 10.07.2016 05:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle