ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

Bilecik dün evinin balkonundan aşağı düşen gencin görüntüleri güvenlik kamerasına yansırken, düşüş esnasında sadece 3 adım geride telefonla konuşan adam adeta ölümünün kıyısından döndü.

12 Ağustos 2015 Çarşamba 10:50
2555 Okunma
ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

  Bilecik dün evinin balkonundan aşağı düşen gencin görüntüleri güvenlik kamerasına yansırken, düşüş esnasında sadece 3 adım geride telefonla konuşan adam adeta ölümünün kıyısından döndü. 

 

 

  İddialara göre, dün gece Bilecik merkez Ali Rıza Özkay caddesi üzerinde 4 katlı bir apartmanda oturan Ahmet Aktaş (23), kardeşi ile tartıştıktan sonra evinin balkonundan aşağı düşerek ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

 

 

  Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, düşme sırasında evin balkonunun altında telefonla konuşan vatandaş sadece 3 adım ile ölümün kıyısından döndü. Evin altında bulunan bir saatçi dükkanının güvenlik kameralarına yansıyan olayda, düşme anında 20 saniye önce balkonun altında gezerek telefonla konuşan vatandaş görüntüye düşüyor. Vatandaş telefonla olay yerinde konuştuğu sırada Ahmet Aktaş önüne düşüyor. O esnada telefonla konuşan vatandaş geri geri olay yerinden uzaklaşıyor ve çevredeki vatandaşlar yerde kanlar içinde yatan şahsın yanına koşuyorlar. Polisin el feneri ile olay yerine gelmesinin ardından vatandaşları uzaklaştırması ve yerde kanlar içinde yatan şahsın yaşayıp yaşamadığını kontrol etmesi görüntülere yansıyor. Meraklı gözler ile olayı izleyen vatandaşların gözlemleri, ambulansın gelmesi ile son buluyor.

 Ayrıca, görüntülere polisini yerine şerit çekerek kimseyi sokmaması da görülüyor.

 

Son Güncelleme: 12.08.2015 10:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle