KAPIYI KIRIP YAKLAŞIK 12 BİN TL DEĞERİNDEKİ İÇKİ VE SİGARAYI ÇALDILAR

Bilecik'te, 100 haneli bir sitenin altında yer alan markete gece geç saatlerde giren hırsızlar içki, sigara ve bir miktar para çalıp kayıplara karıştı.

04 Aralık 2015 Cuma 07:34
3214 Okunma
KAPIYI KIRIP YAKLAŞIK 12 BİN TL DEĞERİNDEKİ İÇKİ VE SİGARAYI ÇALDILAR

 Bilecik'te, 100 haneli bir sitenin altında yer alan markete gece geç saatlerde giren hırsızlar içki, sigara ve bir miktar para çalıp kayıplara karıştı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Mahallesi Şehit Mesut Bilir Caddesi üzerinde bulunan 100 haneli bir sitenin altındaki markete gece yarısı giren hırsızlar yaklaşık 12 bin TL değerinde içki, sigara ve nakit para çaldılar. Yapılan hırsızlık olayını İHA muhabirine anlatan dükkan sahibi Cabir Sağlam, gece saat 01.00-01.30 gibi dükkanı kapatıp evine gittiğini söyledi. Sağlam, “Saat 02.00-03.00 arasında 3 kişi, bir beyaz otomobil ile gelmişler. Aşağı doğru çekmişler dört yol ağzına. Levye ile kapıların ağzını açıp kilidi kırmışlar. Arkada bulunan bütün sigaraları almışlar. Dolapların gözlerini karıştırmışlar ne var ne yok. Belli bir miktarda para ve alkolü komple almışlar. O esnada yere de düşürmüşler kaçarken. Görgü şahidi var. Buraya gelip ifade verdi ve gece ne gördüğünü anlattı” dedi.

 

 

 

  “ZARARIM 12 BİN TL CİVARINDA”

 

  Sabah 06.30 gibi dükkana geldiğinde soyulduğunu anladığını anlatan Sağlam, ”Sabah geldiğimde kapının açık olduğunu görüyorum sabah 06.30 gibi. Polisleri aradık, sağ olsunlar geldiler gerekli işlemleri yaptılar. Parmak izleri buna benzer gibi ne gerekiyorsa bütün işlemleri yaptılar. İnşallah bulunurlar. Zararım 12 bin civarında. Bütün rafları doldurmuştuk her şey yeniydi. İnşallah en kısa zamanda bulunur” ifadelerini kullandı.

 

 

 

  “GÖRGÜ ŞAHİTLERİ BİZİ GECE MAL İNDİRİP BİNDİRİYORUZ SANMIŞ”

 

  Dükkan sahibi Cabir Sağlam, görgü şahidinin gece 02.00-03.00 arasında balkonda sigara içerken hırsızları gördüğünü anlattığını da kaydederek, şöyle konuştu:

 “Araçta aşağıda olduğu için biraz şüphelenmiş ama o esnada çok hızlı davranmışlar. Biri gidip biri geliyormuş dolu kolilerle. Aracın farlarını da kapatmışlar. Bizim burada gece mal yükleyip mal getirip götürdüğümüzü sanmış herhalde. Yeni açtığımız için de dükkanda kendi kameramızı yok sipariş vermiştik. Burası yol üzerinde birde 100 hanelik 4 bloklu bir yer. Sitenin kameraları da polisler sorunca çalışmadığını söyledi yönetici.”

 

Son Güncelleme: 04.12.2015 07:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cbir 2017-12-27 14:38:59

yerleri belli oldugu halde 1 yıldır yalanmıyor nedense

banner22

resim yükleresim yükle