HIRSIZLAR KOL GEZİYOR

Bilecik’te eve giren hırsızlar 20 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çalarak kayıplara karıştı.

15 Aralık 2015 Salı 06:36
2266 Okunma
HIRSIZLAR KOL GEZİYOR

Bilecik’te eve giren hırsızlar 20 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çalarak kayıplara karıştı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Hamzabey Sokak'ta bir apartmanın 2’inci katında oturan Yalçın ailesinin evine giren hırsızlar evde bir çanta içinde bulunan 20 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.

 

 

  Yaşanan olayı İHA muhabirine anlatan ev sahibi Hakkı Yalçın, eşinin gündüz arkadaşlarına oturmaya gittiği belirterek, “Eve geldiğimizde yatak odasındaki balkondaki ışığın yandığını gördük. Yatak odasına gittiğimizde yerde kızımızın küpeleri vardı. Hemen dolabın içinde ziynet eşyalarımızın bulunan çantaya baktık. Ama içindeki bilezikler, altınlar yoktu. Yaklaşık 20 bin değerinde ziynet eşyamız vardı. Kızımızın sahte küpelerini almayarak yere atmışlar. Hemen polisi aradık, onlarda geldiler ve incelemelerde bulunuyorlar. Sokak kapısını açarak içeri girmişler, inşallah yakalanırlar” dedi.

 

 

  Olay yeri inceleme ekipleri evde geniş çaplı incelemeler yaparak, parmak izi aradılar.

 

 

  Öte yandan, dün gece Bahçelievler Atakent Caddesi üzerinde de bir eve hırsızların girdiği öğrenilirken, son bir hafta içinde iş yeri ve ev hırsızlıklarının artması vatandaşları tedirgin etti.

 

Son Güncelleme: 15.12.2015 06:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle