HIRSIZLAR ALARM ÇALINCA KAÇACAK DELİK ARADILAR

Bilecik’te biri kar maskeli 2 hırsızın girmeye çalıştıkların marketin alarmı çalınca, hırsızlar kaçacak delik aramış.

21 Ocak 2017 Cumartesi 10:33
3136 Okunma
HIRSIZLAR ALARM ÇALINCA KAÇACAK DELİK ARADILAR

  Bilecik’te biri kar maskeli 2 hırsızın girmeye çalıştıkların marketin alarmı çalınca, hırsızlar kaçacak delik aramış.

 

 

 Alınan bilgilere göre, Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar mevkiinde Özlem Kurt’a ait bir markete gece 03.00 sularında biri kar maskeli 2 hırsızın girmeye çalıştıkların marketin alarmı çalınca, hırsızlar kaçacak delik aramış. O geceyi anlatan market sahibi Özlem Kurt, dükkanın alarmı çalınca komşular ve alarm şirketi bizi aradı. Hemen eşimle birlikte dükkana geldim. Dükkanın demir korkuluklarındaki 2 adet kilidi kesilmiş bir şekilde bir şekilde bulduk.

 

 

 Hemen polise haber verdik. Olay yerin İnceleme ekipleri parmak izi alarak, güvenlik kamerası görüntüleri istediler. Güvenlik kameralarına izlediğimizde biri kar maskeli 2 hırsızın ellerindeki demir makası ile 2 kilidi kesiyorlar. Daha sonra alarm çalınca kaçarak uzaklaşıyorlar. Bu olay gece yarısı 03:00 sularında oluyor. Güvenlik kameraları daha detaylı izlediğimizde bir gece önce 2 kişinin aynı saatlerinde dükkanın etrafında keşif yaptığı gördük. Allah’tan demir korkulukları açınca alarm devreye girmiş” dedi.

 

 

 Öte yandan Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekiplerinin hırsızları yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

 

Son Güncelleme: 21.01.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle