GAZİLERİ SADECE 19 EYLÜL'DE HATIRLAMAYALIM

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Siirt'te gazi olan er Şükrü Cengiz’i ziyaret ederek, ziyaret sonrası gazilere yemek verdi.

19 Eylül 2015 Cumartesi 10:45
1139 Okunma
GAZİLERİ SADECE 19 EYLÜL'DE HATIRLAMAYALIM

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Siirt'te gazi olan er Şükrü Cengiz’i ziyaret ederek, ziyaret sonrası gazilere yemek verdi.  

 

 

 Siirt Eruh ilçesi Payamlı Köyü kırsalında 1992 yılında terör operasyonunda mayına basması sonucu yaralanan er Şükrü Cengiz'i, Vali Nayir, eşi Münevver Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hayati Durak ile birlikte Gaziler Günü nedeniyle evinde ziyaret etti. Ziyarette, Vali Nayir ve beraberindekiler, Şükrü Cengiz ve ailesiyle bir süre sohbet etti.

 

 

  VALİ NAYİR’DEN GAZİLERE YEMEK

 

  Yapılan ziyaret sonrası Bilecik Polis Evinde gaziler için verilen yemekte buluşan protokol üyeleri masaları tek tek gezerek gazilerini hatırlarını sordular. Yemek sonrası Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yaptığı konuşmada, gazilerin, canları pahasına kutsal sayılan değerleri korumaya çalıştıklarını belirterek, ”Vatan uğruna  bu vatan topraklarında huzur içerisinde kutsal değerlerimizle yaşamamızı sağlayan, canlarını veren şehitlerimizi ve canlarını vermeye hazır olduğunu gösteren gazilerimizi şehitlerimizin yokluğuna gazilerimizin sıkıntılarına sabreden ailelerini huzurlarınızda bir daha kutlamak istiyorum.

 

 

Allah rahmet eylesin şehitlerimize gazilerimize de. Fedakarlıkların en büyüğü vatan uğruna can vermek. Yine bu fedakarlık için yola çıkan gazilerimize de aynı fedakarlığı göstererek bizlere birer örnek oldular. Bu vatan evlatlarına düşen görev hem şehitlerimizi hem onların yakınlarını hem gazilerimizi hem de onların yakınlarını bağırlarına basmak olacak. Bunu da bugünler de birlik beraberlik içerisinde bir araya gelerek bu tür fotoğraflar vererek gerçekleşiyor inşallah.

 

 

Böylece Türkiye geneline böyle güzel bir fotoğraf vermiş oluyoruz. Bugünler de sıkıntılı günler geçiriyoruz biliyorsunuz bu tür birlik beraberle fazlasıyla ihtiyaç var. Günü geldiğinde yeni şehitlerimizin yeni gazilerimizin olacağını biliyor ve hepinize bu güne kadar ki gösterdiğiniz gayret ve çalışma ve güzel örnekler için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

  Konuşma sonrası Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’un okuduğu dualar sonrası yemek sona erdi.

Son Güncelleme: 19.09.2015 10:45
Anahtar Kelimeler:
ValiBİLECİKYemekGaziler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle