FUTBOL TAKIMININ AÇTIĞI PANKART KRİZE YOL AÇTI

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcilerinden Bozüyük İçköyspor dün oynadığı Bozüyük İdman Yurduspor maçı öncesi futbolcuların taşıdığı pankartı İçköyspor Başkanı sosyal medyadan paylaşınca tepkilere neden oldu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Mart 2018 Cuma 12:59
1912 Okunma
FUTBOL TAKIMININ AÇTIĞI PANKART KRİZE YOL AÇTI

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcilerinden Bozüyük İçköyspor dün oynadığı Bozüyük İdman Yurduspor maçı öncesi futbolcuların taşıdığı pankartı İçköyspor Başkanı sosyal medyadan paylaşınca tepkilere neden oldu.

  Bilecik 1. Amatör Lig 26'incı hafta müsabakasında Bozüyük temsilcisi iki takım Bozüyük İdman Yurduspor ve Bozüyük İçköyspor Bozüyük Sentetik Saha'da karşı karşıya geldiler.  Maç öncesi İçköyspor futbolcular ellerinde "Sizi unutmuyoruz, her zaman gönlümüzdesiniz. Bozüyük İçköyspor Kulübü" yazılı pankart ile çıktılar. Pankartın bir ucunda 29 Mart'ta Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerince gözaltına alınarak,  "Sosyal medyada terör örgütünün propagandasını yapmak" suçundan tutuklanan HDP Bilecik İl Başkanı Ekrem Bedevi bulunuyor. Bu nedenle İçköyspor Kulübü Başkanı İbrahim Ölçer'in sosyal medya üzerinden paylaştığı ve futbolcuların taşıdığı bu pankart tepkilere neden oldu. 

"Babaları cezaevinde çocukları İçköyspor Kulübü'nde top oynuyor"

Konu hakkında İHA muhabirinin telefonla aradığı İçköyspor Kulübü Başkanı İbrahim Ölçer, pankartta çok sevdikleri iki abilerinin resimleri olduğunu ve bu şahısların çocuklarının İçköyspor Kulübü'nde futbol oynadığı belirtti. Ölçer, "Bu iki oyuncum bana gelerek böyle bir şey yapmak istediklerini söyledi.

 Bu ağabeylerimizden birisi HDP Bilecik İl Başkanı Ekrem Bedevi ve diğer abimizde köyümüzde kamyonculuk yapan Abdulhadi Güzel. İkisi de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlardan dolayı cezaevinde. Onlar cezalarını çekiyor, bizim burada amacımız kulübümüzde top oynayan çocuklarının isteğini yerine getirmekti. Bence bir sakıncası yok" dedi.

Öte yandan İçköyspor Kulübü Başkanı İbrahim Ölçer sosyal medya üzerinden pankartı paylaşarak, " İçköyspor pankartla çıktı. Ekrem Bedevi ve Abdulhadi Güzel cezaevinde olduğu için buradan kendilerin ifade etiler. Sizi unutmuyoruz her zaman gölümüzdesiniz değerli abilerimiz" ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 30.03.2018 14:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle