FRENİ BOŞALAN KAMYONET PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Bilecik'te park halinde freni boşana kamyonet, park halindeki başka bir araca çarparak durabildi.

28 Ağustos 2020 Cuma 11:57
1072 Okunma
FRENİ BOŞALAN KAMYONET PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Bilecik'te park halinde freni boşana kamyonet, park halindeki başka bir araca çarparak durabildi. Çarptığı otomobil ise istinat duvarında asılı kaldı. 


  Alınan bilgilere göre; olay Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi Beşyüz Evler Sitesi karşısında meydana geldi. Park halinde bulunan 16 KMC 94 plakalı kamyonet, freninin boşalması sonucu hareket etmeye başladı.

Kamyonet, site önünde park halinde bulunan 16 U 4499 plakalı araca çarparak dururken, çarptığı araç sitenin istinat duvarında asılı kaldı.

Kazada şans eseri çevrede herhangi bir kişi bulunmazken, olası bir can kaybının ve yaralanmanın önüne geçti. Araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Son Güncelleme: 28.08.2020 15:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2020-08-28 16:58:45

kendini bilmez kişilere araç teslim ediyorlar olacağı buydu yazık adamın arabası nolcak şimdi yaptırsan nolcak sat satabilirsen

banner22

resim yükleresim yükle