FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OLAY

Bilecik’te dur ihtarına uymayan sürücü aracı bırakarak başka bir araçla kaçarken yakayı ele verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Şubat 2024 Cumartesi 11:38
439 Okunma
FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OLAY

Bilecik’te dur ihtarına uymayan sürücü aracı bırakarak başka bir araçla kaçarken yakayı ele verdi.


 

Bilecik’in Söğüt ilçesinde icra edilen önleyici kolluk faaliyetinde bir otomobilin dur ihtarına uymaması üzerine Trafik Jandarma ekiplerine bilgi verildi. Yapılan araştırma ve takip sonucu araç sürücüsü H.K isimli şahıs aracı Söğüt’te bırakarak S.K isimli şahsın aracı ile kaçmaya devam ederken köy yolunda jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Konu hakkında Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek adli arama kararının alınmasının ardından yapılan aramada; 5 gram ağırlığında metamfetamin, 1 adet payp, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda tabanca malzemesi ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar H.K ve S.K Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 10.02.2024 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle