FETÖ’CÜ ÇIKAN SAVCI MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) soruşturması kapsamında göre meslekten ihraç edilen 3 bin 390 hakim ve savcı arasında eski Bilecik Cumhuriyet Savcısı Cemalettin Uçar'da var.

03 Eylül 2016 Cumartesi 12:18
6453 Okunma
FETÖ’CÜ ÇIKAN SAVCI MESLEKTEN  İHRAÇ EDİLDİ

 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) soruşturması kapsamında göre meslekten ihraç edilen 3 bin 390 hâkim ve savcı arasında eski Bilecik Cumhuriyet Savcısı Cemalettin Uçar'da var. 

 

 

 

  FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında HSYK bir kez daha düğmeye bastı. FETÖ'nün yargı ayağına yönelik temizlikte soruşturma listesindeki 3 bin 390 hakim ve savcı meslekten ihracına kararı verildi. Bilecik Cumhuriyet Savcılığı görevinden Kayseri Cumhuriyet Savcılığına atanan Cemalettin Uçar, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulunun 24 Ağustos 2016 tarihli ve 2016/426 sayılı karara göre meslekten ihraç edildi.

 

Son Güncelleme: 03.09.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle