FETÖ KAPSAMINDA 16 KİŞİ GÖZALTINDA

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında sabah erken saatlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda ‘Banu Çiçek Hanımlar Derneği’ üyesi 12 bayan gözaltına alındı.

12 Ekim 2016 Çarşamba 06:51
4255 Okunma
FETÖ KAPSAMINDA 16 KİŞİ GÖZALTINDA

   Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında sabah erken saatlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda ‘Banu Çiçek Hanımlar Derneği’ üyesi 12 bayan gözaltına alındı. Çevre illerde yapılan operasyonlarda da 4 kişi gözaltına alınarak Bozüyük’e getirildi. İkametlerinde bulunamayan 2 kişi hakkında da yakalama kararı çıkartıldı. 

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre Bozüyük ile birlikte İstanbul, Bursa, Antalya, Kayseri, Denizli ve Sakarya illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 28 kişinin ikametlerinde Cumhuriyet Başsavcılıklarınca arama yapılması için talimat verildi. Bozüyük dışında Antalya’da 1, Kayseri’de 1, İstanbul’da 1, Sakarya’da 1, Bursa’da 1, İnegöl’de 1 ve Denizli’de 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüphelinin ikametlerinde arama ve el koyma işlemleri yapıldı.

 

 

 4 şüpheli arama ve el koyma işlemlerinin ardından ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise gözaltına alınarak Bozüyük’e intikal ettirildi. Yapılan operasyonlar sonrasında Bozüyük’ten 12 ve diğer illerden 4 olmak üzere toplam 16 şüpheli ikametlerindeki aramaların ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 12.10.2016 06:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBozüyükFeto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle