FACİAYA RAMAK KALDI!

Bilecik'te sürücünün bir arızaya bakmak için indiği sırada aniden hareket eden tır, az kalsın üst geçidi yıkıyordu. Tırın hareket etmesi nedeniyle bulunduğu yerden düşen sürücü ise yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Aralık 2023 Cumartesi 11:44
738 Okunma
FACİAYA RAMAK KALDI!

Bilecik'te sürücünün bir arızaya bakmak için indiği sırada aniden hareket eden tır, az kalsın üst geçidi yıkıyordu.

Tırın hareket etmesi nedeniyle bulunduğu yerden düşen sürücü ise yaralandı.Alınan bilgilere göre; Bilecik'ten Eskişehir istikametine seyir halindeki 26 UC 258 plakalı tırın sürücüsü Selami N., TOKİ kavşağına geldiğinde durarak, kupa ve dorse arasındaki bölümde oluşan bir arızaya bakmak için araçtan indi. Bu esnada tırın aniden hareket etmesi nedeniyle bulunduğu yerden düşen sürücü yaralanırken, tır ise yol kenarında bulunan bariyerlere ve elektrik direğine çarparak durabildi.

Tır elektrik direğine çarptığı esnada durmasaydı, ardındaki hedef üst geçidin ayağı olacaktı. Kazada yaralanan sürücü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Son Güncelleme: 16.12.2023 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle