ERTUĞRULGAZİ POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ HİZMETE GİRDİ

  Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesine yapılan Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği ek hizmet binası hizmete girdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Şubat 2018 Cuma 16:50
2381 Okunma
ERTUĞRULGAZİ POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ HİZMETE GİRDİ

  Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesine yapılan Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği ek hizmet binası hizmete girdi. 

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinin daha aktif ve verimli yürütülebilmesi için Ertuğrulgazi Mahallesindeki boş bir alana Bilecik İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılan Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği binası hizmete girdi. 2016 yılının Şubat ayında yapımına başlanan dört katlı, modern mimarisi ile dikkat çeken ek hizmet binasını içerisinde Çocuk Şube, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlükleri hizmet verecek.

 Bilecik İl Özel İdaresi Plan Proje ve Yatırım İnşaat Müdürlüğü 3 milyon 42 bin TL sözleşme bedelli ile ihale edilip yaptırılan ek binaya ilk olarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği ve Yeri İnceleme Şube Müdürlükleri taşındı. İstiklal Mahallesi, Tevfik Bey Caddesi üzerinde yer ilk emniyet müdürlüğü yanındaki binada hizmet veren Çarşı Polis Merkezi Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinin giriş kapısına "Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Ertuğrulgazi Ek Hizmet Binasına taşındık" yazısı yapıştırıldı.

  Öte yandan ek hizmet binasına ilerleyen günlerde diğer müdürlüklerin de geçeceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle